Wimperlifting

Een wimperlift (Lash Lift) is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden en meer volume krijgen. Tijdens de wimperlift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een siliconenmal vastgemaakt door middel van een speciale lijm. Daarna worden de wimpers met een speciale creme behandeld die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we een volume creme en een verzorgende olie aan. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde wimpers.

 

Voor een nog mooier resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Zo zullen je wimpers er nog voller en intenser uit zien. Dit maakt wimperkrullers en mascara overbodig. Het resultaat van de wimperlift blijft afhankelijk van de groei van de eigen wimpers, 5 tot 8 weken zichtbaar.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een behandeling?

De behandeling duurt in totaal ongeveer 45 minuten. We plakken eerst de onderste wimpers af zodat deze niet mee krullen. Dan wordt de siliconenmal geplaatst om de wimpers te krullen. Dan het aanbrengen van de cremes en de verf en het laten intrekken hiervan.

 

Is deze behandeling ook geschikt voor mij en zijn er contra- indicaties?

Ja in principe is de wimper behandeling geschikt voor iedereen. Er zijn een paar contra- indicaties:
– Zwangerschap
– Oogontsteking of ooginfecties zoals Conjunctivis
– Haarverlies ( Alopecia)
– Chemotherapie

 

Kan ik make-up dragen na een wimperbehandeling en mogen de wimpers nat worden?

Na een behandeling wordt het afgeraden om de eerste 24 uur mascara te gebruiken. Daarna liever geen waterproof mascara gebruiken omdat het verwijderen hiervan moeilijker is. Andere soorten van make-up kan gewoon. Het wordt aangeraden om de eerste 24 uur de wimpers droog te houden. En de eerste 48 uur geen gebruik te maken van zonnebank of sauna.

 

Is wimperlifting schadelijk voor mijn wimpers?

Nee een wimperlift is niet schadelijk omdat er speciale producten worden gebruikt die geschikt zijn voor de wimpers. Een overgevoeligheidsreactie voor de producten komt zeer weinig voor maar kan alsnog voorkomen.

 

Tarieven

Wimperlift

€ 40

Wimperlift inclusief verven

€ 45

Wanneer binnen 24 uur van de afspraak wordt afgezegd zal er 50% in rekening worden gebracht.

Contact

Pure Beauty Studio
Schepenakker 37
1483 VW De Rijp
Bel of Whatsapp: 06 27 12 37 69

Copyright & Disclaimer

KvK – 70634688